Flere og flere seniorer finder venner via internettet

Netdating er blevet mere og mere populært i løbet af de senere år, og det er efterhånden mere normalt for unge at have en eller flere datingapps på telefonen fremfor aldrig at have prøvet det. Dette er en stor udvikling fra dengang, hvor netdating først blev præsenteret og mange var skeptiske over for konceptet, og faktisk også kritiserede dem, der benyttede sig af online dating. Dog er decideret dating rent faktisk ikke det eneste, som datingsiderne kan bruges til.

Efterhånden som netdating konceptet er blevet mere og mere udbredt, er mange seniorer faktisk også begyndt at benytte sig af de forskellige hjemmesider og apps. Hvis du vil blive klogere på denne udvikling og hvad det indebærer, så kan du blot læse mere her.

Hvad bruger seniorer datingapps og datinghjemmesider til?

Det er meget forskelligt, hvad seniorer bruger datingapps og hjemmesider til; på samme måde som det varierer imellem de unge, varierer det også mellem de ældre.

Nogle bruger dem til at finde yngre sugarbabys, som de kan forsørge for og have samtaler med, andre benytter dem til at finde kærligheden på ny, hvis de enten har været igennem en skilsmisse eller deres ægtefæller er gået bort, mens nogle helt tredje blot bruger apps og hjemmesider til at finde nye venner.

At finde venner igennem en datingapp eller en hjemmeside virker måske underligt, men faktisk er der mange forskellige hjemmesider, der lægger op til netop dette.

Hvorfor benytter seniorer apps og hjemmesider til at finde venner?

Efterhånden som du bliver ældre, efterhånden har du også nemmere ved at miste kontakten til dine venner, og alt efter hvor gammel du er, når du begynder at bruge apps og hjemmesider, kan der også være nogle af dine venner, der ikke længere er på jorden.

Derfor kan det hurtigt blive en ensom tilværelse, hvis ikke du bor på et plejehjem, hvor du ofte besøger og snakker med de andre boende.

Derfor er der mange, der vælger at finde nye bekendtskaber via internettet, da det er en nem måde at finde andre, som du både har noget tilfælles med, men som også befinder sig i samme situation.

Hvordan forløber venskaber mellem seniorer, der er skabt via internettet?

Forløbet af et sådant venskab er selvfølgelig meget individuelt fra det ene venskab til det næste.

Først og fremmest kan det afhænge af, hvordan venskabet er blevet skabt – altså på hvilken baggrund. Måske var der to, der manglede en partner, som de kunne spille skak med, eller gå til dans med. Altså kan baggrunden være en fælles interesse, der dyrkes, når de følges ad til en aktivitet, de ikke kan gå til alene.

Det kan også være at venskabet er skabt med henblik på at skabe en romantisk relation, i hvilket tilfælde det kan gå ligesom med et hvert andet forhold.

Eller måske er venskabet skabt med henblik på at rejse sammen. Mange ældre har en stor interesse for at rejse – enten alene eller med et rejseselskab. Nu har de arbejdet i mange år, og det er blevet tid til at slappe af. Dog er det altid sjovere med en makker.

Er det kun enlige seniorer, der finder venskaber via internettet?

Der er selvfølgelig en stor tilbøjelighed til, at det kun er enlige seniorer, der finder venskaber via internettet, men faktisk kan det også være par, der søger andre par, som de kan være sammen med.

For eksempel i tilfældet med at rejse, kan det være rart at have et par, som man kan følges med, men der kan også være mange andre tilfælde, hvor det kan være rart at ses med et andet par. Ligesom med mange andre forhold, så vil seniorer også gerne ses med andre end deres ægtefælle.

Datingsiderne er et perfekt sted at søge nye venner. Er der ikke noget, som du allerede har overvejet, så bør du snarest give det et forsøg – det er absolut umagen værd.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *