Tips om senior dating

Dating via internettet er ikke længere den helt nye dreng i klassen. Ligeledes er det også knap så tabubelagt eller mystisk, at to mennesker har fundet hinanden via netdating. Mange vil i deres vennekreds eller familie kende et eller flere par, som har mødt hinanden over nettet. Det er også efterhånden blevet velkendt for mange mennesker, at der faktisk er en masse fordele forbundet ved at date online.

Dermed ikke sagt, at det ikke kan føles nyt og overvældende, når du skal i gang med at date igen, når man er et stykke henne i livet – uanset om det er dating, hvor man starter med at mødes ansigt til ansigt eller netdating, hvor du til en start laver en dating profil på nettet.

Færdes du hjemmevant på internettet?

Den lidt yngre generation er vokset op med kommunikation via internettet, så de færdes helt hjemmevant på fx sociale sider og dating sider. Den lidt yngre generation har i høj grad kastet deres kærlighed på denne dating form for at møde nye mennesker. Mange af dem har en nærmest konstant online tilstedeværelse, så netdating er slet ikke en fremmed ide for dem.

Senior dating er for dig, som er 50+. Hører du til blandt de yngste i målgruppen vil du i mange tilfælde også færdes forholdsvist hjemmevant på nettet. Er du 60 eller 70+, kan du også drage stor nytte af at senior date på nettet, men du har måske ikke helt fundet uf af, hvad det er for en størrelse endnu.

Det er derfor godt med nogle tips om seniordating.

Vær dig selv – alle andre er taget

På samme måde som dating, hvor du mødes ansigt til ansigt, gælder det også, når man dater online – sørg for at vær dig selv. Der er ingen grund til at male et forkert billede af, hvem du er som person, selvom du måske godt kunne slippe af sted med det, så længe du har en skærm at gemme dig bagved. Selvfølgelig ønsker du at præsentere dig selv bedst muligt, men det er mest troværdigt i længden, at du giver et realistisk billede af dig selv.

Slutmålet for de fleste, der prøver senior dating, vil jo være, at man skal møde personen på den anden side af skærmen. Så det tjener intet formål at sidde at pynte for meget på virkeligheden, fordi personen, som man sidder overfor før eller siden vil gennemskue det.

Kast dig ud i senior dating, men behold din sunde fornuft

Mange ældre mennesker er ikke helt vant til at bruge internettet på daglig basis, og er dermed ikke så trygge ved det, som den yngre generation typisk vil være. Der er dog ikke som udgangspunkt ikke noget farligt forbundet med at senior date. Det er bare med at kaste sig ud i det, og så vil man opdage, at det både er spændende og samtidigt rigtig sjovt at få udvidet sin omgangskreds.

Tjek den information du får

Som med så meget i livet er det dog fornuftigt at have en smule kritisk sans med sig – også i forbindelse med senior dating. Når du begynder at date, kan du løbende tjekke de oplysninger, som du får fra din date på fx google, krak.dk eller 118.dk. På den måde kan du i mange tilfælde se, om fx mobilnummer og adresse stemmer overens med, hvad du har fået af informationer. Det er før sket i verdenshistorien at gifte mænd og kvinder har oprettet en dating profil, og det er nok ikke lige det, som du søger.

Går de online dates godt bliver det på et tidspunkt oplagt at ringe sammen og ligeledes på et tidspunkt mødes i den virkelige verden. De første gange I mødes, er det en god ide at mødes på neutral grund. Det kan fx være på en cafe, hvor I sammen kan få en kop kaffe eller en i park, hvor I kan gå en tur sammen. På den måde skal I ikke koncentrere eller forholde jer til meget andet end hinanden samtidig med, at der sideløbende sker lidt andet, der hvor I mødes. Det kan bløde stemningen lidt op, hvis det er nødvendigt. Går daten ikke så godt som forventet, er det også nemmere at komme ud af den, hvis I mødes i en park sammenlignet med dit private hjem, hvor du skal have en anden person ud af døren.

Senior.dk – et godt sted at starte

Er du klar til at prøve senior dating er senior.dk et godt sted at starte. Inaktive og useriøse profiler slettes, og der bliver bliver lagt vægt på at holde en god tone. Du kan oprette en gratis profil til at starte med og derefter vurdere, om du har brug for mere funktionalitet.

Hvis din mailbakke ikke er fyldt den første dag, så bliv ikke fortvivlet og opgivende. Ikke alle er lige hurtige ved tasterne og vil gerne have mulighed for at se de forskellige profiler lidt an, inden det første seriøse brev sendes af sted. Husk du også selv skal være aktiv og tage initiativ, når du føler dig klar til det, men sid ikke kun og vent på henvendelser fra andre.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *